TZACHO oplever stigende efterspørgsel på gravekasser med faste afstandsstykker. Det er især de østjyske entreprenører, som har fået øje på fordelene ved at benytte den type gravekasse i stedet for gravekasser med spindler.

 

Faste afstandsstykker giver lettere og stærkere gravekasser

Med faste afstandsstykker er gravekassen ikke på samme måde udsat for, at spindlerne bliver bøjet og dermed ikke kan skrues sammen. På den måde sparer entreprenøren både tid og penge ved ikke at skulle købe nye spindler og udskifte dem, når de bliver bøjet. Tilmed har gravekasser med faste afstandsstykker et højere hviletryk, så de kan modstå et højere jordtryk og vejer samtidig mindre, så det ikke kræver lige så stor en gravemaskine til at placere og flytte dem. Med andre ord giver de faste afstandstykker altså en gravekasse, som både er billigere i ejerskab, lettere at manøvrere med og stærkere end en gravekasse med spindler.

I TZACHOs sortiment af gravekasser med faste afstandsstykker er bl.a. City Box-serien, som entreprenør, Arkil, benytter på billederne her i artiklen til et røromlægningsprojekt i Randers.

Produktinfo om gravekasse på billederne:
Længde: 3m
Højde: 2,4m
Maks tilladte jordtryk: 32 kN/m2
Vægt: 525kg

 

Gravekasser fra TZACHO

TZACHO forhandler SBH’s brede udvalg af gravekasser i højeste kvalitet; Lige fra lette aluminiumgravekasser til tredobbelt glideskinnegravekasser. Du kan læse mere om vores udvalg af gravekasser her.