TZACHO udvider organisationen og ansætter salgskonsulent, Jan Larsen, i virksomhedens salgsteam.

Der er gang i hjulene hos TZACHO, som for nyligt kunne fortælle, at virksomhedens vækstambitioner kombineret med stor aktivitet på Sjælland havde fået virksomheden til at åbne en ny afdeling ved Ringsted.

Vækstambitionerne har nu medført, at TZACHO har valgt at udvide salgsteamet med en ansættelse af Jan Larsen. Jan skal, i samarbejde med virksomhedens øvrige salgsteam, pleje og servicere nuværende kunder samt udvide kundebasen. TZACHO har i forvejen en solid kundebase med gode loyale kunder, men ser stadig et større potentiale for virksomheden, der har ambitioner om at komme med i flere entreprenørers overvejelser.

”Vores klare mål er, at flere entreprenører skal have TZACHO med i deres overvejelser, når de er på udkig efter maskiner og udstyr. Vores salgsteam gør allerede et rigtig godt stykke arbejde, og med Jan i teamet er vi overbeviste om, at vi kommer til at styrke vores position og synlighed i branchen.”

Direktør i TZACHO, Lars Lysgaard

Etablering af nyt forhandlernet

Som salgskonsulent får Jan til opgave at besøge og servicere entreprenør- og udlejningsbranchen, som han har et stærkt kendskab til. Gennem sin karriere har Jan oparbejdet stor erfaring som salgskonsulent i netop den branche, og det er derfor også en stærk ressource, TZACHO får tilført.

Sideløbende med kundeplejen, er Jan ansat til at etablere et nyt forhandlernet, som skal forhandle nogle af TZACHOs produktgrene. Virksomheden har ikke før distribueret varer gennem forhandlere, og det er dermed et helt nyt distributionsled, som han kommer til at opbygge.

Deltager på Bauma

Jan tiltræder sin stilling som salgskonsulent den 1. april og starter ud med at deltage på Bauma sammen med det øvrige salgsteam og virksomhedens ledelse. TZACHO er repræsenteret på messen alle dagene, og vil befinde sig på leverandørernes stande.

TZACHO glæder sig over at Jan vil være med til at styrke og udvikle virksomhedens position i branchen og byder ham varmt velkommen.

For spørgsmål bedes henvendelse rettet til Lars Lysgaard på 87 61 00 12 eller ll@tzacho.dk.
Yderligere information om TZACHO kan findes på: www.tzacho.dk

Jan Larsen tiltræder som salgskonsulent d. 1 april og tager med på Bauma