fbpx

TZACHO laver sponsoraftale med racerkører Noah Watt

TZACHO har indgået aftale om sponsorat af Noah Watt fra Nymark Racing, der kører i den danske Super GT-serie. Med sponsoratet vil Noah i 2019-sæsonen køre sine Super GT-løb med TZACHOs logo på bilen.

”Noah viste lovende takter i en flot debutsæson sidste år, så vi er glade for, at han er kommet med i Nymark-teamet. Vi er allerede med som sponsor i teamet, og synes det giver god mening for TZACHO at bakke op om et af vores store danske racing-talenter på den her måde.”
– Direktør i TZACHO, Lars Lysgaard.

Billeder fra Noah Watts sejr i AM-klassen til første løb i sæsonen, Padborg Open Super GT

Noah Watt er forud for 2019-sæsonen skiftet til Nymark Racing, og der er ikke tvivl om, at den unge kører er kommet til for at vinde løb. Det stod allerede klart efter sæsonens første løb på Padborg Park, hvor han kørte sig til en fjerdeplads i løbets finale og derved vandt løbets AM-klasse.

Udover den flotte placering, formåede Noah Watt også, som den eneste, at køre en omgang på under 59 sekunder. Det skete i 2. kvalifikationsrunde, da han satte hurtigste omgangstid i et tæt løb, hvor alle de 17 bedst placerede kørere satte tid på under ét minut.

Med det nye sponsorat har TZACHO nu to sponsorater i Nymark Racing, da man også sponsorerer Frederik Nymark

Med sponsoratet er TZACHO nu sponsor på to biler i Nymark Racing, da virksomhedens logo i forvejen er at finde på Frederik Nymarks bil.

Det nye TZACHO-makkerpar skal sammen med resten af Nymark Racing på banen igen, når der køres Djursland Super GT på Ring Djursland den 25 og 26 maj. De kan desuden opleves, når de stiller op på det ene af TZACHOs to hold til velgørenhedsløbet, GoCharity, der samler penge ind til børnecancerfonden ved et 8-timers Le Mans på Vandel Gokartbane d. 2. juni.