Om os

TZACHO P/S er en danskejet virksomhed, som forhandler et af Danmarks største sortimenter af pumper, hydraulisk værktøj, funderingsudstyr, gravekasser og specialværktøj. Vi er specialister i ”alt under jorden” og forhandler de bedste mærker på markedet. Som eneforhandler af topmærket, BBA, kan vi tilbyde alt fra generelle løsninger til Rolls-Royce løsninger da vi også har egenproduktion af specialværktøj og maskiner.

Hos TZACHO P/S har værdierne; kundeforståelse, pålidelighed og fleksibilitet dannet rammerne om det daglige arbejde helt fra grundlæggelsen i 2003 af Flemming T. Zacho. Disse tre værdier er den dag i dag, stadig en bærende del af virksomheden og er fundamentet for at kunne give god og sikker rådgivning og service med en høj pålidelighed samt en ambitionen om at blive den foretrukne samarbejdspartner indenfor anlæg- og byggebranchen i fremtiden.

3

2

1

Stærk på rådgivning og service
Vores kunder handler med os, fordi vi er det sikre valg. Vi er gode rådgivere og leverer værdi for pengene. Vores bredde og mangeårige erfaring gør, at vi altid kan tilfredsstille kundernes behov. Samtidig er ordentlighed et vigtigt ord for os. Vi efterlader aldrig en kunde, men følger opgaverne til dørs med rådgivning og service.
Vi har eget værksted og reservedelslager, hvor vi udfører service på alle typer af pumper, funderingsudstyr, hydraulik, borerigge, vibratorer, motorer samt TZACHOs egne maskiner. Det giver os en kolossal viden om de løsninger, vi sælger, og de behov kunderne har.

Specialværktøj og -maskiner
Vores specialuddannede teknikere udvikler opgavespecifikke værktøjer og maskiner i tæt samarbejde med kunder og underleverandører. Vi kan således tilbyde en specialiseret viden om teknologi, produkter og metoder og vi kan udvikle løsninger, der ikke tilbydes på markedet.

Langvarige kunderelationer
Vi passer godt på vores kunder og har langvarige kunderelationer. Det er vigtigt for os altid at levere en høj kvalitet og en god service. Vi har kunder som MJ Eriksson, Per Aarsleff, CG Jensen, Arkil, MT Højgaard, NCC, WAM, Novozymes og mange flere og er klar til nye kunder.

Højtkvalificerede medarbejdere
Vores medarbejdere er højtkvalificerede og indgår i et tæt samarbejde med vores kunder. Alle medarbejdere uddannes løbende hos vores leverandører, så vi sikrer, at de altid har den nyeste viden på området.

Vores produkter og ydelser
TZACHO er specialister i funderingsudstyr, vandpumper, grundvandssænknings pumper, spildevands pumper og generelle pumper. Pumperne er hovedsagelig dieseldrevne, men også el- og hydraulikdrevne. Vi har et stort sortiment af hydraulisk værktøj og specialværktøj og maskiner. Vores produkter og løsninger anvendes i entreprenørbranchen, i landbrug, industri, marine og offshore.

Rådgivning

TZACHO står klar med kompetent og professionel rådgivning, opgaveløsning, salg og service – til både store projekter og mindre opgaver.

Vi kender kundernes hverdag og kan dermed rådgive om alternative løsninger til opgaverne, i tæt samarbejde med kunden.

Service

Reparation og service udføres på vores værksted eller ved besøg af servicevogn.

Vi har specialuddannede montører og serviceteknikere, som sikrer, at kundernes udstyr og maskiner kører optimalt.

Support

Vi har slanger, koblinger og tilbehør til pumper samt hydraulikslanger på lager, og vi supporterer, servicerer og reparerer alle mærker.

Kontakt os

Vi servicerer, reparerer alle mærker og typer!

Vi yder kompetent rådgivning for vores kunder, således de får den mest optimale løsning i forhold til de enkeltes behov.
Kontakt os