Om os

TZACHO P/S er en danskejet virksomhed, der forhandler og udlejer et af landets største sortimenter af pumper, hydraulisk værktøj, funderingsudstyr, gravekasser og specialværktøj. Alle leverandører er nøje udvalgt, så vores kunder er sikre på at få stærke og pålidelige produkter af højeste kvalitet til deres respektive projekter. For eksempel er vi er eneforhandler af topmærket BBA Pumps, der producerer transportabelt pumpeudstyr til bl.a. spildevand, grundvandsænkning og afvandingsprojekter.

På vores værksteder har vi desuden egenproduktion af TZACHO specialværktøj og maskiner og udfører service på vores produkter for at tilbyde en totalløsning, hvor den høje produktkvalitet opretholdes efter købet.

Hos os har værdierne; Pålidelighed, Forståelse og Fleksibilitet dannet rammerne om det daglige arbejde helt fra vores grundlæggelse i 2003. Den dag i dag er værdierne stadig et omdrejningspunkt for os og skaber fundamentet for at hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning til deres behov. Vi tror på, at en tilgang fokuseret på forståelse og fleksibilitet, kombineret med pålidelighed til både os som virksomhed og kvaliteten af vores produkter, gør os i stand til at indfri vores mål om at blive din foretrukne samarbejdspartner.

3

2

1

Stærk på rådgivning og service
Vores kunder handler med os, fordi vi er det sikre valg. Vi er gode rådgivere og leverer værdi for pengene. Vores mange år i branchen har givet os en solid og bred erfaring, der gør os i stand til at imødekomme selv de mest komplekse kundebehov. Vi følger alle opgaver til dørs med rådgivning og service og efterlader aldrig en kunde.

Med vores egne værksteder og reservedelslager, udfører vi ligeledes service på alle typer af pumper, funderingsudstyr, hydraulisk udstyr, borerigge, vibratorer, motorer samt TZACHOs egne maskiner. Det giver os en kolossal viden om de løsninger, vi sælger og udlejer, og de behov kunderne har.

Specialværktøj og -maskiner
Vores specialuddannede teknikkere udvikler opgavespecifikke værktøjer og maskiner i tæt samarbejde med vores kunder og leverandører. Vi kan således tilbyde en specialiseret viden om teknologi, produkter og metoder, og vi kan udvikle løsninger, der ikke ellers tilbydes på markedet.

Langvarige kunderelationer
Vi passer godt på vores kunder og har mange langvarige kunderelationer. Det er vigtigt for os altid at levere en høj kvalitet og en god service. Blandt vores kunder er virksomheder som MJ Eriksson, Per Aarsleff, CG Jensen, Arkil, MT Højgaard, NCC, og VAM, men vi står selvfølgelig også til rådighed for mindre virksomheder, da ingen opgave er hverken for stor eller lille. Foruden en bred vifte af entreprenører tæller vores kunder bl.a. også forsyningsselskaber, landbrug, industri og det offentlige.

Højt kvalificerede medarbejdere
Vores medarbejdere er højt kvalificerede og indgår i et tæt samarbejde med vores kunder. Alle medarbejdere uddannes løbende hos vores leverandører, så de altid har den nyeste viden på området og kan rådgive og servicere vores kunder bedst muligt.

Vores produkter og ydelser
TZACHO er specialister i funderingsudstyr, vandpumper, grundvandssænkningspumper, spildevandspumper og generelle pumper. Pumperne er hovedsagelig dieseldrevne, men mange fås også el- og hydraulikdrevet. Derudover har vi et stort sortiment af hydraulisk værktøj, specialværktøj og maskiner, gravekasser og funderingsudstyr. Vores produkter og løsninger anvendes i entreprenørbranchen, landbrug, industri, marine og offshore.

Rådgivning

TZACHO står klar med kompetent og professionel rådgivning, opgaveløsning, salg og service – til både store projekter og mindre opgaver.

Vi kender kundernes hverdag og kan dermed rådgive om alternative løsninger til opgaverne, i tæt samarbejde med kunden.

Service

Reparation og service udføres på vores værksted eller ved besøg af servicevogn.

Vi har specialuddannede montører og serviceteknikere, som sikrer, at kundernes udstyr og maskiner kører optimalt.

Support

Vi har slanger, koblinger og tilbehør til pumper samt hydraulikslanger på lager, og vi supporterer, servicerer og reparerer alle mærker.

Kontakt os

Vi servicerer, reparerer alle mærker og typer!

Vi yder kompetent rådgivning for vores kunder, således de får den mest optimale løsning i forhold til de enkeltes behov.
Kontakt os