Komprimeringshjul med skrabejern til gravemaskine øger effektivitet

Komprimeringshjul med skrabejern til gravemaskine giver højere effektivitet og øger sikkerheden på arbejdspladsen. Ved f.eks. rørlægningsprojekter finder komprimeringshjul deres styrke, fordi entreprenøren kan nøjes med at skifte mellem skovl og komprimeringshjul på sin gravemaskine. Alternativt skulle entreprenøren have en mand i udgravningen med en pladevibrator eller andre håndbetjente vibrationsmaterialer.

Dermed sparer entreprenøren både tid og penge ved, at én mand kan komprimere jorden alene fra en gravemaskine. Samtidig fjernes den risiko, der er forbundet med at en medarbejder skal gå nede i udgravningen med en pladevibrator.

Tættere komprimering end pladevibrator og råjordstromle

Komprimeringshjul kan præstere mindst lige så stærkt som en pladevibrator og har tilmed vist sig at levere tættere komprimeringsprøver end råjordstromler. Det betyder også for entreprenøren, der skal lægge rør, at han kan køre mindre jord væk, fordi han kan bygge mere jord ind med en tættere komprimering.

Desuden giver komprimeringshjulet en højere fleksibilitet, idet armen på gravemaskinen giver mulighed for at komprimere skråninger og andre områder, hvor en pladevibrator eller råjordstromle ikke kan komme til.

Specifikationer på komprimeringshjul

Skrabejern sikrer, at jord ikke hober sig op rundt om komprimeringshjul

På TZACHOs komprimeringshjul er der monteret et skrabejern, som sikrer, at den jord som bliver komprimeret ikke lægger sig rundt om hjulet. På den måde er hjulet hele tiden driftsbart og præsterer på samme høje niveau i hele processen.

Komprimeringshjulene fås med diameter fra Ø400-1.000 med bredde fra 200mm – 1.000mm og passer til gravemaskiner fra 1,5t – 36t. Med andre ord kan TZACHO dække ethvert behov.

På billederne og videoen i artiklen ses entreprenør, Danjord, bruge et komprimeringshjul i forbindelse med rørlægning i en ny bydel nord for Aarhus, som kommer til at huse omkring 50.000 personer over de næste 10 år.

Vil du vide mere, kan du finde yderligere informationer i vores produktkatalog på siden her.