Effektivitet og højere sikkerhed får komprimeringshjul til at vinde frem hos TZACHO

Komprimeringshjul bliver mere og mere populære hos TZACHO, fordi de giver højere effektivitet og sikkerhed. Ved f.eks. rørlægningsprojekter finder komprimeringshjul deres styrke, fordi entreprenøren kan nøjes med at skifte mellem skovl og komprimeringshjul på gravemaskinen. Alternativt skulle entreprenøren have en mand i udgravningen med et håndbetjent vibrationsmateriale.

Dermed sparer entreprenøren både tid og penge ved, at én mand kan klare opgaven alene fra gravemaskinen. Samtidig fjernes den risiko, der er forbundet med at en medarbejder skal gå nede i udgravningen og komprimere jorden.

 

Tættere komprimering end pladevibratorer og råjordstromler

Komprimeringshjul kan præstere mindst lige så stærkt som pladevibratorer og har tilmed vist sig at levere tættere komprimeringsprøver end råjordstromler. Det betyder også for entreprenøren, der skal lægge rør, at han kan køre mindre jord væk, fordi han kan bygge mere jord ind med en tættere komprimering.

Desuden giver komprimeringshjulet en højere fleksibilitet, idet armen på gravemaskinen giver mulighed for at komprimere skråninger og andre områder, hvor en pladevibrator eller råjordstromle ikke kan komme til.

 

Skrabejern sikrer, at jord ikke hober sig op rundt om komprimeringshjulet

På komprimeringshjulet er der monteret et skrabejern, som sikrer, at den jord som bliver komprimeret ikke lægger sig rundt om hjulet. På den måde er hjulet hele tiden driftsbart og præsterer på samme høje niveau i hele processen.

Komprimeringshjul fra TZACHO fås med diameter fra Ø400-1.000 med bredde fra 200mm – 1.000mm og passer til gravemaskiner fra 1,5t – 36t. Med andre ord har TZACHO komprimeringshjul til ethvert behov.

På billederne og videoen i artiklen ses entreprenør, Danjord, bruge et komprimeringshjul i forbindelse med rørlægning i en ny bydel nord for Aarhus, som kommer til at huse omkring 50.000 personer over de næste 10 år.

Vil du vide mere om komprimeringshjul fra TZACHO, kan du finde størrelsesvejledning mm. i vores produktkatalog på siden her.