Specialist indenfor Pumper, Hydraulisk værktøj og Funderingsudstyr

Produkter

Se vores store udvalg af produkter og producenter.

Service

Vi servicerer og reparerer alle typer af pumper, funderingsudstyr, hydraulik mv.

Rådgivning

Vi yder kompetent rådgivning, så vi sammen kan finde en optimal løsning.

Kontakt os

Her finder du TZACHO’s kontaktoplysninger.

Kontakt os

Vi servicerer, reparerer alle mærker og typer!

Vi yder kompetent rådgivning for vores kunder, således de får den mest optimale løsning i forhold til de enkeltes behov.
Kontakt os
TZACHO servicerer og reparerer
  • Alt i rådgivning
  • Vi servicerer
  • Reparerer alle mærker
  • Stort lager
  • Speciale i funderingsudstyr
  • Speciale i Pumper

TZACHO P/S har et af Danmarks største sortimenter af pumper, hydraulisk værktøj, funderingsudstyr og specialværktøj. Vi er specialister i ”alt under jorden” og forhandler de bedste mærker på markedet. Som eneforhandler af topmærket BBA kan vi tilbyde alt fra generelle løsninger til Rolls-Royce løsninger. Vi har egenproduktion af specialværktøj og -maskiner.

Stærk på rådgivning og service
Vores kunder handler med os, fordi vi er det sikre valg. Vi er gode rådgivere og leverer værdi for pengene. Vores bredde og mangeårige erfaring gør, at vi altid kan tilfredsstille kundernes behov. Samtidig er ordentlighed et vigtigt ord for os. Vi efterlader aldrig en kunde, men følger opgaverne til dørs med rådgivning og service.
Vi har eget værksted og reservedelslager, hvor vi udfører service på alle typer af pumper, funderingsudstyr, hydraulik, borerigge, vibratorer, motorer samt TZACHOs egne maskiner. Det giver os en kolossal viden om de løsninger, vi sælger, og de behov kunderne har.

Specialværktøj og -maskiner
Vores specialuddannede teknikere udvikler opgavespecifikke værktøjer og maskiner i tæt samarbejde med kunder og underleverandører. Vi kan således tilbyde en specialiseret viden om teknologi, produkter og metoder og vi kan udvikle løsninger, der ikke tilbydes på markedet.

Højtkvalificerede medarbejdere
Vores medarbejdere er højtkvalificerede og indgår i et tæt samarbejde med vores kunder. Alle medarbejdere uddannes løbende hos vores leverandører, så vi sikrer, at de altid har den nyeste viden på området.

Vores produkter og ydelser
TZACHO er specialister i funderingsudstyr, vandpumper, grundvandssænknings pumper, spildevands pumper og generelle pumper. Pumperne er hovedsagelig dieseldrevne, men også el- og hydraulikdrevne. Vi har et stort sortiment af hydraulisk værktøj og specialværktøj og maskiner. Vores produkter og løsninger anvendes i entreprenørbranchen, i landbrug, industri, marine og offshore.

Langvarige kunderelationer
Vi passer godt på vores kunder og har langvarige kunderelationer. Det er vigtigt for os altid at levere en høj kvalitet og en god service. Vi har kunder som MJ Eriksson, Per Aarsleff, CG Jensen, Arkil, MT Højgaard, NCC, WAM, Novozymes og mange flere og er klar til nye kunder.